www.elllobregat.com
AKÍ Bricolatge arriba a Sant Feliu
Ampliar

AKÍ Bricolatge arriba a Sant Feliu

lunes 27 de junio de 2016, 17:47h
L’empresa de Bricolatge AKI, especialitzada en el manteniment, la reparació i la millora de la llar, i pertanyent al Grup ADEO, ha obert les portes de la seva primera botiga a Sant Feliu, situada al Parc Sant Feliu del carrer Laureà Miró, número 41.

L’acte d’inauguració ha comtat amb la presència d’Onofre Burgos, director regional d’AKÍ Bricolaje, i d’Òscar Cobos, director d’AKÍ Sant Feliu, que posava en valor la proximitat amb els usuaris: “Volem acostar el bricolatge de manera fàcil i senzilla als habitants de Sant Feliu. Per això, comptem amb un equip d’especialistes que s’esforçaran al màxim perquè totes les persones que s’acostin a les nostres botigues, tinguin la millor experiència de compra possible”.

Amb una inversió de 2.500.000 €, AKÍ Sant Feliu compta amb 3.040 m2 construïts dels quals, 2.178 m2 es dedicaran a la venda de material de bricolatge, jardineria i decoració. A més, disposa de 415 places d’aparcament gratuïtes.

Així mateix, l’obertura d’aquesta nova botiga suposa la creació de 41 llocs de treball nous (27 directes i 14 indirectes), amb un 56 % d’homes i un 44 % de dones. Per cobrir els llocs de treball nous, directes i indirectes, s’ha rebut un total de 5.000 sol·licituds de feina. El 85 % d’aquestes contractacions noves és de residents a Sant Feliu i voltants, la qual cosa suposa un gran impuls per a l’economia local.

AKÍ Sant Feliu mantindrà les seves portes obertes de dilluns a dissabte de 9:15h a 21:15h, i oferirà els mateixos serveis que qualsevol de les botigues AKÍ, perquè els seus clients puguin gaudir al màxim amb les petites reparacions, millores o reformes de qualsevol espai de casa seva o del seu jardí. També comptarà amb els serveis de mesurament a domicili, instal·lació exprés, canvi de banyera per plat de dutxa o «manetes» per hores. Compta amb un total de 16.851 referències a la botiga.

Tallers gratis

Per perdre la por a iniciar-se en les activitats del bricolatge, la jardineria o la decoració, AKÍ Sant Feliu organitzarà una sèrie de tallers especials durant tot l’any, perquè els visitants puguin aprendre i compartir coneixements amb els seus especialistes.

Amb aquesta nova obertura, AKÍ Bricolaje ja compta amb 41 botigues a Espanya, on hi treballen més de 1.400 persones.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de El Llobregat

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto