www.elllobregat.com
Xemeneia de Goyta Oliveros del Parc de les Planes de L'Hospitalet
Ampliar
Xemeneia de Goyta Oliveros del Parc de les Planes de L'Hospitalet (Foto: Arxiu)

Ingressa a presó el presumpte autor d’un atropellament mortal intencionat a L’Hospitalet

martes 28 de junio de 2016, 16:44h

Els fets van succeir el dia 19 de juny, de matinada, al Parc de les Planes del barri de La Florida

Mossos d’Esquadra ha detingut al presumpte autor d’un atropellament mortal intencionat que, tal i com vam explicar a El Llobregat, va tenir lloc el passat 19 de juny a L’Hospitalet. L’home, de 21 anys i de nacionalitat espanyola, era veí de la ciutat i ja ha estat ingressat a presó per un delicte d’homicidi.

Els fets van passar sobre les 03.00 h. de la matinada després d’una baralla que va tenir lloc al costat del Parc de les Planes al barri de la Florida de l’Hospitalet. En arribar diversos testimonis van explicar als mossos que un noi n’havia atropellat mortalment un altre de manera intencionada, de 34 anys i de nacionalitat boliviana, després de la baralla. Els agents van constatar que encara hi havia el vehicle al lloc dels fets i que l’autor de l’atropellament i d’altres persones que havien participat en la batussa havien fugit a peu de la zona.

Els investigadors van escorcollar el vehicle i hi van trobar una motxilla, que els va conduir a treballar amb una primera hipòtesi al voltant de l’autoria dels fets. Les gestions posterior d’investigació, a partir de testimonis i de treballar amb l’entorn de la persona investigada, en van possibilitar la identificació.

Els dies posteriors els policies van estrènyer el cercle sobre l’autor dels fets, que s’havia ocultat amb l’ànim d’aconseguir eludir l’acció policial. Finalment, a la vista de la impossibilitat d’evitar una imminent detenció el passat 23 de juny al migdia l’autor dels fets va acudir voluntàriament per entregar-se a la comissaria de L’Hospitalet.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios