www.elllobregat.com
CCOO, CGT i UGT confirmen les mobilitzacions a Autobusos Mohn
Ampliar

CCOO, CGT i UGT confirmen les mobilitzacions a Autobusos Mohn

jueves 30 de junio de 2016, 11:26h

Les primeres aturades es produiran els dies 5, 7 i 15 de juliol

Després de mesos de negociació amb la direcció de l’empresa Autobusos Mohn, el Comité d’Empresa, format per CCOO, CGT i UGT, ha confirmat la convocatòria de vaga com a única mesura per intentar desbloquejar la situació. A través d’un comunicat, el Comitè considera que “ens veiem obligats a haver de convocar dies d’aturades parcials per intentar desbloquejar aquesta situació després del NO a tot el que s’ha plantejat”.

Les demandes dels treballadors de Mohn passen, fonamentalment, per sis qüestions: tenir dos dies de descans setmanals i, així, millorar el descans dels conductors i oferir un millor servei; que els 30 minuts de descans diari comptabilitzin com a temps efectiu de treball; convertir els contractes temporals en indefinits; afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar amb un calendar adequat; reconèixer la categoria professional de tots els treballadores i desbloquejar la negociació del conveni col·lectiu.

Com de moment l’acord no arriba, els treballadors ja han confirmat diferents dates que van des del mes de juliol a l’octubre. En concret, es preveu iniciar la vaga amb una primera aturada el dia 5 de juliol, de 12 a 16 hores. Els dies 7 i 15 de juliol (de 10 a 13 hores; de 17:30 a 20:30 i de 00 a 03h.); els dies 12, 14, 16, 20 i 22 de setembre; i els dies 3, 5, 7, 18, 19, 21, 26, 27 d’octubre completen la llista provisional. En aquests casos, es desconeixen encara els horaris.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
1 comentarios