www.elllobregat.com
Territori i Sostenibilitat licita la construcció d’un carril bici a la B-204 de Viladecans
Ampliar

Territori i Sostenibilitat licita la construcció d’un carril bici a la B-204 de Viladecans

martes 05 de julio de 2016, 09:40h

Les obres, que tindran un termini d’execució de quatre mesos, renovaran el ferm i milloraran la senyalització, les barreres de seguretat i el drenatge

L’amplia ús del litoral baixllobregatí reclama una millora de la connectivitat entre els nuclis urbans i les platges del territori. Als darrers anys hem vist, de fet, canvis importants en aquest sentit i la carretera de la platja de El Prat és un bon exemple. Ja per l’estiu de 2017, la millora arribarà, segons ha fet públic Territori i Sostenibilitat, a Viladecans. La conselleria ha licitat les obres de millora de la B-204 en el tram entre Viladecans i El Prat amb la que es construirà un carril bici, com a principal novetat. Tindrà 900 metres de longitud, en concret, des del pont sobre la C-32 fins a l’encreuament amb la B-210, on s’enllaçarà amb el carril bici que ja existeix al camí de les Filipines.

Amb una inversió de quasi un milió d’euros (950.000 euros), les obres duran a terme la renovació del ferm, així com millores complementàries en la senyalització vertical, amb la instal·lació de noves barreres de seguretat i amb la millora del drenatge mitjançant la neteja de cunetes i passos inferiors.

Feta la licitació, es preveu que els treballs comencin abans de finals d’any, un cop adjudicada l’obra. Tindran una durada de quatre mesos.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios