www.elllobregat.com
El servei de bus metropolità, afectat per la vaga de busos de l'operador Mohn convocada per avui
Ampliar

El servei de bus metropolità, afectat per la vaga de busos de l'operador Mohn convocada per avui

Informació de serveis de l'AMB

martes 05 de julio de 2016, 10:10h
Els serveis mínims establerts són del 33%

Avui, dimarts 5 de juliol, hi ha prevista una vaga de treballadors i treballadores de l’empresa d’Autobusos Mohn que afectarà el servei de determinades línies de Bus Metropolità de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Concretament, l’aturada del servei afectarà les línies de Bus Metropolità CF1, GA1, VB1, VB2, VB4, L80, L81, L82, L85, L87, L94, L95, L96, L97 i L99, en la franja horària de 12.00 a 16.00 hores. Durant aquest període, segons l’ordre dictada per la Generalitat de Catalunya, per la qual es garanteixen els serveis essencials de transport de viatgers que presta l’operadora Mohn SL, s’han establert uns serveis mínims d’un 33%. Aquests horaris es refereixen als de sortida de la parada d’origen. Els autobusos faran sempre la totalitat del recorregut i en cap cas finalitzaran el servei en punts intermedis del seu recorregut.

Les hores en què no estigui convocada la vaga, els autobusos circularan amb normalitat, tot i que es podria registrar alguna alteració en el servei.

Alternatives

L’AMB lamenta la situació de conflictivitat i l'alteració del servei i aconsella als usuaris d’aquestes línies de Bus Metropolità que, durant la franja horària de la vaga, optin per altres alternatives de transport públic.

A la zona de més influència d’aquestes línies, que és als municipis de Castelldefels, Gavà i Viladecans, l’alternativa en transport públic és el servei ferroviari (RENFE). A la resta de municipis, els usuaris poden optar per altres línies de Bus metropolità no afectades, pel metro i pels serveis ferroviaris (RENFE i FGC).

En el cas dels municipis metropolitans de Begues i Sant Climent de Llobregat, el servei funcionarà amb normalitat en els seus serveis bàsics, ja que en no existir cap altre transport alternatiu en les seves poblacions d’origen, s’ha de garantir, com a mínim, un bus per línia.

La informació completa de les xarxes de transport públic de l’AMB pot consultar-se a www.amb.cat/mobilitat i al compte de twitter @AMBmobilitat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios