www.elllobregat.com
L’Espai Barça visita Sant Boi
Ampliar

L’Espai Barça visita Sant Boi

martes 05 de julio de 2016, 17:26h

Can Massallera acull, aquest dimecres, l’exposició itinerant que presenta les millores de les instal·lacions esportives del Barça

Els socis culés de Sant Boi i el seu entorn tenen, aquest dimecres, una cita imperdonable amb el seu club. El Futbol Club Barcelona s’apropa al Baix amb la seva exposició itinerant de l’Espai Barça que Can Massallera acollirà entre les 18 i les 21 hores per presentar tot el projecte de transformació de les instal·lacions esportives del Barça.

En el marc del ‘tour’ d’exposicions que el club està fent per un total de catorze poblacions de Catalunya, diferents membres de la Junta Directiva del FC Barcelona explicaran a Sant Boi les principals característiques i millores que les instal·lacions del club experimentaran pròximament, sobretot, amb el que té a veure amb el Nou Camp Nou i el Nou Palau Blaugrana; però, també, amb el Nou Miniestadi que es construirà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí. Un ‘Mini’ -de 6.000 localitats encobertes i apte per competicions com la UEFA Youth League o la UEFA Woman’s Champions League- que enfortirà el lligam del club amb el nostre territori després del seu aterratge amb l’espectacular i moderna Ciutat Esportiva.

Després de passar per L’Hospitalet el passat 2 de juliol, l’exposició a Sant Boi serà una de les últimes oportunitats per apropar-se a aquesta mostra, que finalitzarà el seu recorregut a la Seu d’Urgell (9 de juliol) i a Vic (12 de juliol). En tot cas, la mostra permanent de la Sala París del Camp Nou es mantindrà encara oberta fins el 31 de juliol.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios