www.elllobregat.com
Cuidar el patrimoni
Ampliar

Cuidar el patrimoni

Encetada la temporada estiuenca de les estacions d’estiu, un dels pilars fonamentals d’FGC són els seus set trens turístics (Funiculars i Cremallera de Montserrat, el Cremallera de Núria, el Tren dels Llacs, el Tren del Ciment o el ‘funi’ de Gelida). Entre tots, més d’un milió de passatgers van viatjar en una d’aquestes joies de ferro, patrimoni del país.

Per cuidar i mimar, precisament, aquest patrimoni, FGC ha presentat a l’estació de Martorell Enllaç una nova nau de 42 metres que permetrà cobrir íntegrament trens antics, alguns datats de 1893.

La construcció de la nova nau, amb un termini d’execució de dos mesos, ha comptat amb una inversió de 127.000 euros que, en canvi, oferirà moltes avantatges des del punt de vista de la reducció de costos d’explotació i manteniment, entre d’altres.

D’aquesta manera, Martorell Enllaç se suma als altres dipòsits de conservació de material mòbil dels que disposa la companyia a l’estació de Manresa Alta, a l’antiga estació de Rubí i al Centre Operatiu de Rubí. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios