www.elllobregat.com

Se’ns gira feina!

jueves 07 de julio de 2016, 04:35h
Quan em van convidar a escriure en aquesta revista, em van demanar que m’esforcés a parlar-vos de temes d’àmbit local o comarcal, per posar en valor la premsa d’abast més aviat regional. De debò que em va semblar una bona proposta i vaig trobar-la una limitació convenient.

Ara, però, he de fer front a una contradicció, perquè això m’impedeix traslladar-vos l’enorme satisfacció que sentim els qui vam participar activament de la confluència catalana En Comú Podem, l’alegria que sentim d’haver revalidat la nostra majoria a Catalunya, i la sensació que hem confirmat la nostra solvència i capacitat per fer un recorregut polític ferm i de llarg recorregut.

Tenim, ara sí, la situació més avantatjosa per construïr, a Catalunya i a Espanya, un model de futur, i estem preparats i avalats per liderar definitivament la oposició. Per contra, cosa que no vol dir que em faci menys il·lusió, us parlaré d’una notícia local d’abast nacional: Amazon ve al Prat. El nostre equip municipal ha estat, durant els darrers 10 mesos, treballant intensament per cristal·litzar la implantació d’aquesta nau a casa nostra, i us garanteixo que no ha estat senzill. Per això vull reconèixer la seriositat i professionalitat dels equips de totes les administracions que hi han pres part.

La nostra obsessió ha estat, i serà, la creació d’ocupació al nostre territori. L’horitzó de 1.500 llocs de treball nous ens dibuixa un escenari optimista. L’aterratge d’una multinacional en creixement serà, segur, un gran pas endavant en el nostre objectiu de pal·liar les consequències devastadores que la crisi té en la vida de moltes famílies. En els propers mesos Amazon elaborarà els perfils necessaris per cobrir les necessitats laborals que tindrà. La companyia sap del nostre interès i estem convençuts que treballarem plegats perquè els ciutadans dels Prat tinguin una oportunitat prioritària. En aquest sentit és important que tothom que vulgui optar a una lloc de feina estigui inscrit al nostre Servei Local d’Ocupació. S’acosten oportunitats a Espanya, a Catalunya, al Prat. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios