www.elllobregat.com
L’Hospitalet obre la cita prèvia online per tramitar les bonificacions fiscals a empreses culturals
Ampliar

L’Hospitalet obre la cita prèvia online per tramitar les bonificacions fiscals a empreses culturals

martes 12 de julio de 2016, 12:05h

Segons les ordenances fiscals de 2016, es bonificarà el 95% de les quotes de l’IBI, l’IAE i l’ICIO

El Districte Cultural de L’Hospitalet continua fent passes fins a convertir-se en una realitat. Per incentivar l’arribada de noves activitats culturals i artístiques –que és al cap i a la fi el més important-, l’Ajuntament ha posat a disposició dels interessats, al web municipal, tota la informació en relació a les bonificacions fiscals previstes a les ordenances d’enguany per a aquest sector. En aquest sentit, des del web ja es pot demanar cita prèvia per a la gestió presencial dels tràmits.

Segons les mateixes, aprovades en Ple municipal al novembre de 2015, la principal novetat és la bonificació del 95% de les quotes de l’IBI (Impost Béns Immobles), l’ICIO (Impost sobre construccions, instal·lacions i obres) i l’IAE (Impost d’Activitats Econòmiques) per a activitats culturals i artístiques; sent, en aquest últim cas (IAE) aplicable als cinc primers anys d’activitat.

El futur Districte Cultural és considerat com una de les principals estratègies de desenvolupament de la ciutat, una aposta que aplegarà a tot un conglomerat d’indústries creatives que generaran oportunitats econòmiques i nous llocs de treball.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios