www.elllobregat.com
Sant Boi posa a punt els seus polígons industrials per atraure nous inversors
Ampliar

Sant Boi posa a punt els seus polígons industrials per atraure nous inversors

martes 26 de julio de 2016, 16:56h

L’Ajuntament invertirà, en el que queda d’any, més d’1,2 milions per millorar els polígons Salines i Fonollar

Arriba l’estiu i amb ell moltes de les petites obres que aprofiten la fugida dels veïns per posar a punt les grans ciutats. De tant en tant, però, també s’enceten grans projectes de millora a la trama urbana o, com és aquest cas, a les zones industrials. Sant Boi ha iniciat el procés de transformació i millora dels polígons industrials de Salines i Fonollar.

Amb un important pressupost d’1.248.000 euros, una de les partides més importants de l’exercici 2016, Sant Boi portarà a terme fins a finals d’any diferents fases d’obres. En una primera, s’arranjaran les voreres de diferents carrers industrials; es millorarà la senyalització horitzontal i vertical dels carrers; es faran actuacions de manteniment de la xarxa de clavegueram i es perllongarà el carril bici del carrer Alacant per accedir a la zona.

Més enllà d’aquesta actual fase preliminar, l’Ajuntament té previst reasfaltar diversos carrers, millores d’eficiència energètica en l’enllumenat, a més d’instal·lar un nou semàfor a l’encreuament de la carretera de Santa Creu de Calafell amb el carrer d’Alacant. Tot amb l’objectiu d’impulsar aquesta zona industrial, ser atractius per l'arribada de noves empreses i, d’aquesta manera, afavorir el desenvolupament econòmic de la ciutat i crear ocupació.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios