www.elllobregat.com
Torrelles sancionarà, gràcies a càmeres de videovigilància, els abocaments de residus no permesos al Punt d’Emergència
Ampliar

Torrelles sancionarà, gràcies a càmeres de videovigilància, els abocaments de residus no permesos al Punt d’Emergència

miércoles 17 de agosto de 2016, 13:18h

Les imatges gravades permetran identificar les persones que no facin un ús correcte de l’espai, recentment, renovat

L’Ajuntament de Torrelles de Llobregat ha rentat, recentment, la cara –mai millor dit- als coneguts Punts d’Emergència del municipi (espais que ofereixen el servei de dipòsit de la brossa de manera separada per a situacions puntuals i d’emergència). Ha col·locat contenidors nous i ha pintat el terra, deixant un nou espai renovat, net i agradable. Però, la principal novetat arriba des de les seves càmeres de videovigilància.

El Govern local ha posat en funcionament un mecanisme de control per “caçar” els infractors d’abocaments de residus que no estan permesos en aquesta àrea. Recordem que a Torrelles la gestió de residus passa, principalment, pel porta a porta, a més del servei de deixalleria (també mòbil) o aquests Punts d’Emergència. Davant l’ús incívic de l’espai, l’Ajuntament ha encetat aquesta mesura per evitar que els veïns deixin residus voluminosos ni andròmines, runa, esporga, matalassos o restes d’obres, palets, entre d’altres. Residus que han d’anar a la Deixalleria i no pas als dos Punts d’Emergència del municipi (un situat a l’entrada del poble, davant la benzinera, i l’altre al veïnat de Cesalpina).

Segons la normativa municipal, als Punts d’Emergència només està permès la brossa orgànica als contenidors d’enganxina marró; la brossa inorgànica als contenidors amb l’etiqueta verda; el paper i el cartró als contenidors amb distintiu blau; i els envasos de vidre a l’enganxina verd fosca. I això, sempre, reservat per residents de Torrelles que no han pogut utilitzar el sistema de recollida establert o el servei de Deixalleria.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios