www.elllobregat.com
Detinguda una cuidadora per maltractar un nen de dos anys a Castelldefels
Ampliar

Detinguda una cuidadora per maltractar un nen de dos anys a Castelldefels

lunes 29 de agosto de 2016, 09:01h

La dona, de 49 anys i veïna de El Prat de Llobregat, va colpejar i pessigar el menor i el va donar de menjar a la força

Un vídeo de telèfon mòbil d’un testimoni que va gravar tota la seqüència ha estat clau per evidenciar els fets ocorreguts en un càmping de Castelldefels. Mossos d’Esquadra ha detingut una cuidadora com a presumpta autora de maltractaments en l’àmbit de la llar després de colpejar i pessigar a un nen de dos anys i obligar-lo a menjar de forma violenta.

Així ho demostra l’enregistrament, com dèiem, d’un testimoni que va trucar a la policia després de veure com la cuidadora cridava al nen. La dona, de 49 anys, nacionalitat equatoriana i veïna de El Prat, es feia càrrec, segons fonts policials, d’un nadó de dos mesos, que és germà de l’agredit.

El nen de dos anys va rebre assistència mèdica a un hospital pròxim, però no es van detectar lesions. Tot i així, i davant l’evidència de les proves, els agents van procedir a la detenció in situ de la cuidadora per aquests fets. Segons els pares vivia amb ells des del naixement del nen petit.

La cuidadora, que tenia tres ordres de detenció judicials que estaven vigents, ja ha passat a disposició judicial, que va decretar llibertat amb càrrec pels fets relacionats amb la violència vers el menor. En paral·lel, però, va ordenar el seu ingrés a presó per les causes que tenia pendents.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios