www.elllobregat.com
El Tren dels Llacs, a punt per superar un nou rècord
Ampliar

El Tren dels Llacs, a punt per superar un nou rècord

jueves 01 de septiembre de 2016, 09:20h
De la història a la modernitat, el Tren dels Llacs és una excel·lent alternativa per recorre les comarques del Segrià, la Noguera i el Pallars Jussà.

En funcionament des de l’any 2009, el Tren dels Llacs té enguany el repte de superar el rècord de la temporada passada on la millora de viatgers va superar el llindar dels 7.000 visitants (7.199 en total), molt per sobre dels 5.792 de 2014 i els 5.069 de 2013.

Per aconseguir-ho, FGC ha impulsat diferents millores per incentivar els trajectes de la línia Lleida – La Pobla com, per exemple, els nous cotxes panoràmics de la línia, que substituiran el tren històric per assegurar i garantir un trajecte amb totes les comoditats climàtiques (només tres dies d’estiu; la resta es fa amb el material històric). A més, els vidres panoràmics adaptats permetran gaudir més intensament de l’excel·lent paisatge, un dels diferents punts forts del singular viatge d’aquest tren turístic.

I és què, amb el Tren dels Llacs, els viatgers podran adquirir paquets turístics amb diferents visites guiades o tastos de productes locals, entre altres propostes. De fet, hi haurà parades a petició dels viatgers a Cellers i a Tremp, on es poden desenvolupar activitats lúdiques.

Sigui quina sigui l’elecció dels viatgers, rebran una visita guiada i comentada pels guies turístics del territori, a més d’un pack de benvinguda format per diferents productes gastronòmics de les terres lleidatanes i la invitació a un tast de coca de recapte de Balaguer que posarà punt i final a un còmode i peculiar viatge.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios