www.elllobregat.com
Detingut l’home ferit lleu a l’explosió d’un pis a L’Hospitalet
Ampliar

Detingut l’home ferit lleu a l’explosió d’un pis a L’Hospitalet

lunes 10 de octubre de 2016, 18:56h

La deflagració ha estat conseqüència d’una incorrecta manipulació de gas inflamable en el procés de transformació de marihuana en resina de haixix

Els Mossos d’Esquadra han detingut l’home ferit lleu el passat divendres a la tarda per una explosió en un pis de L’Hospitalet després de certificar que la causa de la deflagració ha estat la manipulació incorrecta de gas inflamable en el procés de transformació de marihuana en resina de haixix. Així ho ha fet públic avui la policia catalana en un comunicat que confirma la detenció de la víctima, de 32 anys i nacionalitat espanyola, per presumpte delicte contra la salut pública.

Tal i com ha explicat El Llobregat, els fets van ocórrer al voltant de les 17 hores, quan es va produir una deflagració en una quarta planta d’un pis. Resultat de la violenta explosió, part de la façana de l’edifici va caure al carrer, juntament amb un home, que va ser projectat des del pis i que va haver de ser atès pels Serveis d’Emergència Mèdiques i traslladat a un centre hospitalari.

Quan els agents de Mossos van accedir a l’immoble es van trobar un altre home i la seva mare. Després de desallotjar a la resta de veïns, l’home es va comportar, segons fonts policials, d’una manera estranya ja que es resistia activament a abandonar el pis. Finalment, els tècnics dels bombers van determinar que l’explosió havia estat per una manipulació, com dèiem, imprudent de gas per part dels dos homes ferits. En paral·lel, la policia catalana va constatar la manipulació fraudulenta del subministrament de gas donat que no tenien contractat el servei.

El detingut, amb set antecedents, ha declarat i resta a l’espera de ser citat en seu judicial.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios