www.elllobregat.com
MetropoL’His, el festival hospitalenc dels curts en 48 hores
Ampliar

MetropoL’His, el festival hospitalenc dels curts en 48 hores

martes 11 de octubre de 2016, 18:23h

Joves per la Igualtat i la Solidaritat de L’Hospitalet organitzen l’onzena edició d’aquest curiós festival que es celebra entre el 14 i el 17 d’octubre

Es parteix de dues normes fonamentals, però que són les úniques: l’organització dóna tres premisses bàsiques el primer dia i tu tens 48 hores per realitzar un curtmetratge de cinc minuts. Aquest és el reglament del curiós festival hospitalenc anomenant MetropoL’His, impulsat per l’entitat Joves per la Igualtat i la Solidaritat de L’Hospitalet, que celebra la seva onzena edició del 14 d’octubre (a les 18 hores al Torre Barrina Centre Municipal de Creació Multimèdia de L’Hospitalet) al 17.

L’entitat parteix d’una consideració prèvia: creu en el talent dels joves per expressar les seves inquietuds i exposar les seves idees. D’aquesta manera, amb aquest format, es requereix de motivació, implicació i molta creativitat donat el poc temps que es té per realitzar el curtmetratge. Tots els treballs s’exposaran al Filmax Gran Via 2, com a al·licient als participants.

En paral·lel, l’entitat celebra també el GlobaL’H, que es la branca internacional del MetropoL’His i que premia i visibilitza els curts de cooperació pel desenvolupament. Es tracta d’un festival que té com a objectiu promoure els Drets Humans, la cohesió social, la cultura de la pau i la convivència. En aquest marc, es poden enviar fins aquest dilluns 17 d’octubre projectes audiovisuals de fins a 15 minuts de durada.

La gala final de projecció i premis serà el divendres 4 de novembre, a les 20 hores, al Filmax de Gran Via 2.

TOTS ELS PREMIS:

METROPOL'HIS
- Premi al Millor Curtmetratge: 500€ + distribució del curt per 50 festivals de l’Estat (a través de Promofest www.promofest.org) + guardó + targeta regal de 140€ per gaudir al Centre Comercial Gran Via 2.
- Premi al 2n Millor Curtmetratge: 300€ + Curs de direcció de cinema de 40h (a través de l’Escola "El Plató de Cine”) + guardó + targeta regal de 140€ per gaudir al Centre Comercial Gran Via 2.
- Premi a la Millor Interpretació: 100€ + 5 entrades dobles de temporada als teatres Romea, Villaroel, Goya i Condal (a través del Grupo Focus) + guardó + targeta regal de 140€ per gaudir al Centre Comercial Gran Via 2.
- Premi del públic: 200€ + Reconeixement del públic + guardó + targeta regal de 140€ per gaudir al Centre Comercial Gran Via 2.

GLOBAL'H
-1r premi Curts de cooperació pel desenvolupament: 500€ en material audiovisual + guardó + targetaregal de 140€ per gaudir al Centre Comercial Gran Via 2.
-2n premi Curts de cooperació pel desenvolupament: 300€ en material audiovisual + guardó + targeta regal de 140€ per gaudir al Centre Comercial Gran Via 2.
-Menció especial premi d’animació: 200€ en material audiovisual + guardó + targeta regal de 140€ per gaudir al Centre Comercial Gran Via 2.

*Curt guanyador a la passada edició:

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios