www.elllobregat.com

Vídeo realitzat per Carla Bermejo i Gil - BCN Content Factory

Viladecans enceta una campanya promocional per atraure a la vila els més de dos milions de visitants nous de l’outlet

lunes 24 de octubre de 2016, 18:39h

Amb el nom ‘Viladecans Experience’, el Govern local vol que, a més de l’oferta comercial del nou equipament de Neinver, els nous visitants gaudeixin del comerç, la gastronomia i les activitats locals

S’espera que entre dos i tres milions de persones, siguin de les ciutats del voltant de Viladecans, de Barcelona o turistes de fora de Catalunya, passin pel nou ‘The Style Outlets’ que dijous entra en funcionament al polígon Ca n’Alemany i que representa tot un tsunami comercial per tota la zona sud de l’àmbit metropolità.

Per aquest motiu, Viladecans ha encetat una campanya sota el nom ‘Viladecans Experience’ amb l’objectiu de captar aquest nou visitant i que, d’aquesta manera, s’apropi a conèixer en profunditat la vila. “Volem aprofitar aquesta vinguda de gent que no vindria d’altra manera per portar-los a la ciutat i ensenyar que, a part de l’experiència comercial, a Viladecans poden haver altres experiències comercials, descobrir el patrimoni o altres activitats com el mateix recorregut per la vila a nivell de serveis, gastronomia o comerç”, ha dit l’alcalde de Viladecans Carles Ruiz, durant la presentació de la campanya. “Tenim una oportunitat que no tenen altres ciutats. Hem parlat de comerç pensant només en les persones que compren de Viladecans. Ara podem pensar, no només en les de Viladecans, sinó en 2 0 3 milions de persones que venen de fora. El nostre repte és que comprin, també, a Viladecans”.

La Fira Medieval, el Festival Al Carrer, les activitats culturals de l’Atrium, el patrimoni arqueològic, la gastronomia amb productes de proximitat del Parc Agrari, el ric teixit de comerç local, els espais naturals del Delta... Viladecans vol aprofitar les seves fortaleses per apropar-les als nous visitants de l’outlet i que aquests gaudeixin de la ciutat. I és que el centre de la vila està a només 8 minuts caminant de l’outlet i a cinc de l’estació de Rodalies de la ciutat: “L’outlet és l’entrada a la ciutat, a peu, des de l’estació com amb la nova entrada que ha obert Viladecans molt més urbana, que acompanya, que es pot passejar des de l’outlet amb comoditat. Per tant, treballarem per fer aquest acompanyament a la ciutat”.

De fet, Viladecans comptarà amb la primera oficina de turisme de la comarca (a més de la de l’Aeroport de Barcelona-El Prat) que, a més, abraçarà un punt propi d’informació municipal. Oficina que permetrà oferir excursions històriques per gaudir d’un edifici icònic com és Can Modolell; la Torre del Baró, un dels exponents locals de l’època medieval; la Torre-roja; Ca n’Amat – Museu de Viladecans; l’Ermita de Santa Maria de Sales; o, també, sortides culturals gràcies a equipaments de primer nivell com és l’Atrium. A més, el ventall d’opcions tindrà en compte l’esperit familiar dels visitants que podran afegir a la seva experiència comercial una sortida pel Parc Agrari, Can Trius, Mas Ratés, Sant Ramon o l’Espai Agroambiental, pel que fa la natura; o, durant l’estiu, l’opció d’apropar-se a la platja de La Murtra, La Pineda o El Remolar com a destacades.

El repte de la mobilitat

Per poder gaudir, amb garanties, d’aquest ampli ventall d’activitats, serà fonamental comptar amb una xarxa de transport públic adaptada a la demanda del nou equipament. En aquest sentit, precisament avui, Territori i Sostenibilitat, tal i com hem informat en El Llobregat, ha confirmat l’augment de freqüència de trens pels caps de setmana i festius, una millora que, segons Ruiz, és positiva, però insuficient: “Hem acabat de tancar que, a partir de l’obertura del centre, els caps de setmana i festius, que és quan ens preocupa més, perquè és quan pot haver-hi més afluència de gent, es produeixi ja un increment del servei de Rodalies. És més difícil pels dies laborables, que és, precisament, quan ha de donar servei a la ciutat, als habitants i als que venen a treballar a Viladecans. I en això estem treballant. A partir del maig del 2017, es posarà en marxa el canviador a Tarragona-Vandellòs, que significarà que molts trens de mercaderies poden passar per altra línia d’alta velocitat i lliurarà molts espais per poder incrementar la freqüència de tren”.

Ampliar
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios