www.elllobregat.com
Segú ens va atendre al seu despatx, el passat mes de març, per parlar sobre un dels elements patrimonials de la vila: Torre Salvana
Ampliar
Segú ens va atendre al seu despatx, el passat mes de març, per parlar sobre un dels elements patrimonials de la vila: Torre Salvana (Foto: Imanol Crespo)

Anna Martínez substituirà, aquest novembre, a Gerard Segú a l’alcaldia de Santa Coloma de Cervelló

martes 25 de octubre de 2016, 17:32h

El relleu en favor de l'actual primera tinent d'alcalde es produirà degut a la renúncia de Segú per motius professionals i personals

Acabat el mes d’octubre, finalitzarà també l’etapa a l’alcaldia de Santa Coloma de Cervelló Gerard Segú. Alcalde del municipi baixllobregatí des de l’any 2011, Segú ha presentat la seva renúncia com a màxim representant del Govern local per motius professionals i personals.

Llicenciat en Biologia, màster en Cooperació per al Desenvolupament, diplomat en Unió Europea, titulat en democràcia per l’Organització de Nacions Unides o amb el títol professional d’especialització didàctica, Segú no ha pogut dir que no, segons el comunicat oficial del Govern local, davant “una nova oportunitat sobrevinguda que se li ha presentat d’accedir a una responsabilitat de gran interès i projecció en la seva carrera professional”.

Per poder dedicar-se, doncs, de manera exclusiva i permanent –tal i com requereix el càrrec-, l’encara alcalde renuncia a la seva condició tot i que seguirà com a regidor i com a tinent d’alcalde en matèria d’Urbanisme i Educació.

La seva renúncia en cap cas afecta a l’acord de Govern entre PROGRÉS, ERC i PDC que, segons recullen, “mantenen el compromís i acord per tirar endavant la feina que s’està duent a terme fins ara, amb la mateixa unitat, entesa i esforç compartit”. La substitució en el càrrec es farà aquest mes de novembre a favor de la primera tinent d’alcaldia, Anna Martínez, que passarà a ser la nova alcaldessa de Santa Coloma de Cervelló.

D’altra banda, es farà efectiva també la renúncia del regidor de Medi Ambient i Patrimoni, Joan Bonastre, per motius personals, que serà substituït per Òscar Garcia, de PROGRÉS.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios