www.elllobregat.com
Sant Boi: empadronaments a l’instant
Ampliar

Sant Boi: empadronaments a l’instant

miércoles 26 de octubre de 2016, 09:45h

L’Ajuntament renova les seves eines electròniques que permeten obtenir l’habitual volant d’una forma ràpida i senzilla

Anar a qualsevol ens local a recollir un document acostuma a ser un desplaçament incòmoda amb l’afegit de les cues habituals. Per resoldre-ho, la complicitat de la tecnologia i l’electrònica és fonamental. En aquest sentit, Sant Boi acaba de renovar les seves eines per apropar l’administració electrònica a la ciutadania amb la principal novetat dels nous aparells, que permeten obtenir al moment el volant d’empadronament d’una forma ràpida i senzilla.

Les persones que ho necessitin només hauran d’inserir el DNI electrònic a la ranura de l’aparell per aconseguir imprimir el document. En qualsevol cas, si no el tenen o no el porten, també es podrà aportar les dades persones, si cal, amb l’assessorament del personal municipal.

En total, el Govern local ha canviat cinc aparells del servei Administratel que hi ha instal·lats a tres equipaments municipals: la Casa de la Vila, Torrefigueres i la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. A part del nou servei, l’Administratel permet, entre altres serveis, obtenir cita prèvia a l’Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP) o consultar els tràmits administratius que també estan disponibles al web municipal. La col·locació d’aquests instruments ha estat possible gràcies a la subvenció de fons europeus (Fundació Europea per la Societat de la Informació).

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios