www.elllobregat.com
Un carril bici connectarà Sant Andreu de la Barca amb les zones industrials i Martorell

Un carril bici connectarà Sant Andreu de la Barca amb les zones industrials i Martorell

viernes 28 de octubre de 2016, 09:33h

Eva Prim: “Per les seves condicions geogràfiques, Sant Andreu de la Barca, que és bàsicament plana, és una ciutat ideal per fer servir la bicicleta”

L’increment de la xarxa de carrils bici continua progressivament i no només connectant els municipis, sinó que creixen en les seves zones periurbanes i, fins i tot, intermunicipals. Sant Andreu de la Barca ha anunciat que posarà en marxà un nou pla amb l’objectiu de promoure la bicicleta com a transport alternatiu.

Un dels punts més destacables del pla és la nova construcció de carrils bici que connectaran la vila amb les seves zones industrials, però també Sant Andreu de la Barca amb la ciutat veïna de Martorell. “Hem de posar les coses fàcils perquè els ciutadans facin ús de la bicicleta i es puguin desplaçar amb garanties i seguretat”, ha dit la regidora d’Urbanisme de Sant Andreu, Eva Prim.

D’altra banda, el consistori adquirirà dues noves bicicletes elèctriques que posarà a disposició dels treballadors municipals. També té previst, de cara als joves, l’organització de cursos d’habilitat per muntar en bicicleta durant l’horari escolar; així com sortides lúdiques per la ciutat o altres tallers. I és que, tal i com ha recalcat Prim, “per les seves condicions geogràfiques, Sant Andreu de la Barca, que és bàsicament plana, és una ciutat ideal per fer servir la bicicleta”.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios