www.elllobregat.com
L’AGT finalitza el Quinto Tapa Pota Blava de El Prat amb 70.000 tapes venudes
Ampliar

L’AGT finalitza el Quinto Tapa Pota Blava de El Prat amb 70.000 tapes venudes

jueves 03 de noviembre de 2016, 17:31h

La vuitena edició torna a repetir l’èxit i dóna el relleu a la ruta gastronòmica de Cornellà

L’interès pels productes de proximitat ja no és una quimera ni un horitzó ni res de somiatruites. Mai millor dit. És una autèntica realitat i així ho ha tornat a demostrar el Quinto Tapa Pota Blava de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat a la seva ciutat mare, El Prat de Llobregat. La vuitena edició de la ruta ha acabat amb 70.000 tapes venudes després de tres setmanes de festa gastronòmica on una trentena de bars i restaurants de la ciutat han ofert propostes amb el tradicional pollastre Raça Prat com a principal protagonista.

El creixement de l’entitat -que ha passat de ser un referent local a ser-ho a nivell comarcal i, fins i tot, metropolità- i la incorporació de la línia 9 del Metro, que ha facilitat l’arribada de nous participants de L’Hospitalet i Barcelona, ha fet créixer novament el volum de visitants de la proposta de l’AGT.

Una proposta que dóna el relleu a la tercera edició del Quinto Tapa de Cornellà, activitat homòloga, però a la ciutat amb més població del territori. En total, més d’una vintena de restaurants de Cornellà participen des del dia 27 d’octubre amb noves propostes del Parc Agrari com a protagonista. Ho farà fins el dia 13 de novembre.

Un cop arribi aquest dia, i a les portes de Nadal, l’AGT es donarà cita –com ja és habitual- a la 43a Fira Avícola Raça Prat que, enguany, es celebra els dies 16, 17 i 18 de desembre. L’entitat tornarà a ocupar el Pavelló Gastronòmic, de més de 600 metres quadrats, en aquest cas, amb el pollastre i la Carxofa Prat com a ingredients principals de les tapes.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios