www.elllobregat.com
La direcció del departament de Comunicació, per exemple, recau en la figura d'Ana Palencia, a la imatge
Ampliar
La direcció del departament de Comunicació, per exemple, recau en la figura d'Ana Palencia, a la imatge

La Fundació Cipriano García-CCOO de Catalunya premia a Unilever per la seva lluita per la igualtat a l’àmbit laboral

viernes 04 de noviembre de 2016, 13:09h
La companyia va ser la primera gran multinacional en aterrar a Viladecans

Compromís per la diversitat i igualtat d’oportunitats. Aquests són els dos eixos principals del Pla d’Igualtat de l’empresa Unilever España, ubicada a Viladecans, que ha merescut el Premi Aurora Gómez per la lluita feminista en l’àmbit laboral.

El guardó, que atorga la Fundació Cipriano García-CCOO Catalunya, el va rebre la secretària de Formació Sindical, Estudis i Cultura de CCOO, Montse Delgado. CCOO d’Indústria de Catalunya, impulsora de la candidatura, valora molt positivament la tasca sindical dels delegats i delegades de CCOO a Unilever en matèria d’igualtat, que, de fet, han aconseguit exportar al conjunt de plantes que l’empresa té a tot l’Estat. En aquest sentit, a través del comitè d’empresa europeu, les seves iniciatives s’han incorporat al projecte Agenda Barcelona, sent, doncs, un referent en la lluita per la igualtat a l’àmbit laboral.

Entre les iniciatives més importants del Pla, destaquen la formació d’igualtat per sensibilitzar el conjunt del personal, el protocol d’assetjament, l’ús del llenguatge neutre en les comunicacions tant internes com externes, l’impuls de la igualtat d’oportunitats o la promoció del MAPS (Maternity and paternity supoort).

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios