www.elllobregat.com
Sant Boi entrega un carnet amb avantatges i descomptes a la seva gent gran
Ampliar

Sant Boi entrega un carnet amb avantatges i descomptes a la seva gent gran

martes 08 de noviembre de 2016, 09:57h

El títol, que beneficia als empadronats majors de 65 anys i a les persones entre 55 i 64 que no treballin actualment, ja està disponible a l’Oficina Municipal d’Atenció al Públic, a la Xarxa de Casals de Barri i al web municipal

Descomptes a diverses botigues de Sant Boi, als cinemes Can Castellet, als tallers del Centre d’Art, al Museu, a la pròxima Mostra de Jazz o a les instal·lacions esportives municipals, entre d’altres. La gent gran de Sant Boi disposa ja de l’opció de tenir un carnet propi que els permeti gaudir de diverses avantatges i descomptes a la ciutat.

Amb aquests anys de crisi, la realitat és que la gent gran ha hagut d’assumir en molts casos una major càrrega econòmica sigui per ajudar als seus fills o sigui simplement per la pèrdua de poder adquisitiu. En aquest sentit, doncs, l’Ajuntament de Sant Boi ha creat aquest títol -personal, intransferible i gratuït- que beneficia a veïns empadronats a la ciutat, majors de 65 anys; però, també, a persones entre 55 i 64 anys que no treballin actualment. D’aquesta manera, persones pensionistes, jubilades o prejubilades o que, simplement, no tinguin cap ingrés podran accedir al carnet. No ho podran fer si reben la prestació d’atur.

Per adquirir el nou carnet, en el cas de les persones de 65 anys i més, només hauran de portar el DNI per comprovar l’empadronament. En el cas dels menors de 65, hauran de portar la vida laboral que es pot obtenir a qualsevol oficina de la Seguretat Social, a més de la seva web. Per facilitar el tràmit, l’Ajuntament ha posat a disposició un formulari a la pàgina web municipal per demanar el carnet via l’e-administració. D’aquesta manera, es podrà demanar i només caldrà anar a buscar-lo quan estigui enllestit.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios