www.elllobregat.com
Quatre homes detinguts a L’Hospitalet per presumpte tràfic d’heroïna
Ampliar

Quatre homes detinguts a L’Hospitalet per presumpte tràfic d’heroïna

martes 08 de noviembre de 2016, 18:16h

La investigació es va iniciar a partir de les queixes veïnals

La col·laboració de la ciutadania és fonamental en la lluita contra el tràfic de drogues i aquí tenim un nou cas que ho demostra. Perquè l’operació policial parteix en les queixes veïnals. Gràcies a això, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana de L’Hospitalet han detingut a quatre homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament, per tràfic de drogues.

L’operació policial ha ocorregut en un mateix dia. Durant el matí del passat dia 4 de novembre, la Guàrdia Urbana va realitzar un dispositiu de vigilància després de les queixes veïnals. En només dues hores, el cos policial va poder identificar tres persones que no residien a cap habitatge de l’edifici en qüestió i que sortien amb una petita dosi d’una substància blanca, suposadament heroïna, que haurien comprat en un àtic de l’immoble. Els van identificar i van intervenir la droga.

A la tarda, amb l’operació en mans de la Unitat d’Investigació de la comissaria de L’Hospitalet de Mossos d’Esquadra, es va fer entrada i perquisició al domicili investigat. Els agents dels dos cossos policials van trobar 20 grams d’heroïna; 400 euros en bitllets i una batedora amb restes de droga a l’interior, així com comprimits de diversos medicaments que es podrien utilitzar per barrejar la droga amb altres substàncies estupefaents.

Davant les evidències, els agents van detenir a les cinc persones que hi havia al immoble (un va intentar fugir). Després de la declaració en seu policial, un va ser posat en llibertat perquè seria un presumpte comprador que es trobava en aquell moment al domicili.

Els altres quatre, tots veïns de L’Hospitalet, de nacionalitat índia i d’edats compreses entre els 27 i 35 anys, han passat a disposició judicial; un d’ells ha ingressat a presó, mentre que la resta ha quedat en llibertat amb càrrecs.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios