www.elllobregat.com
La zona Delta suma forces per promocionar el comerç de proximitat
Ampliar

La zona Delta suma forces per promocionar el comerç de proximitat

jueves 10 de noviembre de 2016, 20:09h

Les cinc ciutats grans del Delta, Sant Boi, El Prat, Viladecans, Gavà i Castelldefels, engeguen la campanya conjunta ‘Quina sort’, una iniciativa inèdita al territori

Trencar l’esperit excessivament localista que hi ha al territori és fonamental, en molts aspectes, i el comerç de proximitat és un. Per aquest motiu, els cinc ajuntaments de les ciutats més grans de la zona Delta –Sant Boi, El Prat, Viladecans, Gavà i Castelldefels- han presentat avui a Gavà la campanya ‘Quina sort’, una iniciativa conjunta que té com objectiu promocionar el comerç de proximitat. Es tracta, de fet, per la seva magnitud i importància, d’una campanya inèdita al territori que comptarà, a més, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Per posar de relleu, doncs, els valors del comerç local, aquestes ciutats han creat la marca comunca ‘UrbanShopping. La compra de tota la vida, a la teva ciutat’, un denominador comú que es podrà personalitzar a cada ciutat i que neix amb l’objectiu de tenir continuïtat i mantenir-se a futures accions promocionals, enllà del Nadal.

Si és cert que aquestes ciutats compten amb un teixit associatiu important i existeix una trajectòria de defensa del comerç de proximitat, aquesta nova proposta representa un salt qualitatiu que uneix forces i relacions entre les administracions locals, la Diputació i les associacions comercials.

‘Quina sort’, que arrencarà el pròxim 15 de novembre fins el 9 de gener i que, per tant, viurà una primera prova de foc amb la campanya de Nadal i Reis, vol traslladar el que representa viure, treballar o moure’s per barris o ciutats amb un teixit comercial actiu, de qualitat, que ofereixen productes de primer nivell i amb atenció personalitzada i envejable. Per fer-ho, els cinc governs locals portaran a terme diferents campanyes de màrqueting amb publicitat exterior; retolació d’autobusos; falques radiofòniques; photocalls a les zones comercials, així com una important promoció a les xarxes socials.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios