www.elllobregat.com

La Diputació de Barcelona injectarà 3,3 milions d’euros per reforçar el teixit empresarial local del Baix Llobregat

viernes 11 de noviembre de 2016, 13:57h

El nou programa de suport a la inversió local te com objectiu assegurar la solvència econòmica de l’economia local i afavorir la inversió en equipaments i infraestructures

El 90% del teixit empresarial del Baix Llobregat i de Catalunya correspon a la petita i mitjana empresa; una xifra que demostra la importància cabdal del teixit empresarial local. En aquest context i a les portes de la campanya nadalenca, la Diputació de Barcelona ha aprovat un nou programa de suport a la inversió local dotat amb 20 milions d’euros, 3,3 dels quals aniran a parar a ajuntaments del Baix Llobregat.

D’aquesta manera, l’ens provincial vol garantir la solvència econòmica del teixit empresarial local –amb el seu innegable impacte econòmic i el valor afegit dels seus productes-, però també vol afavorir la inversió en equipaments i infraestructures en el territori. En paral·lel, el programa promou la contractació de petites i mitjanes empreses per tal d’afavorir el desenvolupament econòmic local, millorar les oportunitats laborals i contribuir en una major cohesió social.

Els 20 milions d’euros s’han distribuït amb una primera aportació de 10.000 per corporació, quantitat que ha estat incrementada a partir dels baròmetres corresponents de població, extensió del territori i capitalitat comarcal. Les 314 corporacions públiques que participen hauran d’acceptar els ajuts abans del 31 de gener i podran justificar actuacions executades entre el passat 1 de juliol i el 30 de setembre de 2017.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios