www.elllobregat.com
Gavà reforça el servei de neteja d’excrements de gossos
Ampliar

Gavà reforça el servei de neteja d’excrements de gossos

miércoles 16 de noviembre de 2016, 19:12h

L’Ajuntament adquireix un vehicle especialitzat per valor de 36.000 euros per netejar els orins

Tot i que han encetat campanyes de conscienciació i ordenances municipals amb les que han endurit les sancions i la presència policial, al final, no queda més remei que netejar. I, així, amb la ciutat més neta s’aconsegueix, en major mesura, dissuadir els més ‘marranots’. Aquesta és la filosofia que ha pres l’Ajuntament de Gavà amb un servei de neteja d’excrements que realitza tasques cada dia d’entre les 7:30 i les 9 hores de dilluns a dissabte.

Ara, aquets servei es veurà complementat amb una unitat pròpia especialitzada en orins. “Amb l’adquisició d’aquest vehicle avancem en el Pla de xoc per la tinença responsable d’animals que vam posar en marxa fa uns mesos”, ha dit l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez. “La brutícia generada pels gossos a l’espai públic és un tema que ens preocupa i per això hem impulsat campanyes de civisme, hem reforçat la vigilància policial, hem endurit les sancions i hem intensificat la netejar per part de l’empresa municipal”.

Aquesta nova furgoneta, que ha costat 36.000 euros de les arques públiques locals, compta amb un equip d’hidropressió que permet netejar amb aigua calenta a altes pressions i desinfectar, a la vegada, amb els productes adients. En tot cas, Sánchez ha apel·lat al civisme per evitar definitivament aquestes actuacions: “Cal fomentar, a través de la pedagogia, el comportament cívic que és el que veritablement ens ajudarà a mantenir la ciutat com ens agrada. Per molts recursos que destinem a la neteja i manteniment, si no es corregeixen les actituds incíviques ens serà molt difícil”.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios