www.elllobregat.com
La pista de gel de L’Hospitalet ocuparà tot el recinte firal de La Farga
Ampliar

La pista de gel de L’Hospitalet ocuparà tot el recinte firal de La Farga

viernes 18 de noviembre de 2016, 12:31h

L’estrena a la ciutat, l’any passat, va acabar amb 224.000 visitants

L’emblemàtica pista de gel nadalenca, considerada la més gran d’Europa, no només tornarà a L’Hospitalet per segon any consecutiu –després de la desbandada de Barcelona- sinó que ho farà d’una manera molt més important. I és què l’atractiu nadalenc doblarà la seva superfície respecte l’any passat fins arribar als 8.500 metres quadrats, amb els quals ocuparà tot el recinte firal de La Farga de L’Hospitalet.

L’èxit de l’any passat va ser notable amb 224.000 visitants; una prova de foc que permet enguany portar més lluny l’aposta per aquest projecte. Així, del dia 2 de desembre al 8 de gener, entrarà en funcionament la pista de patinatge, l’espectacular Tobogan de Gel –que aquest any arriba als 50 metres de longitud i als 16 d’amplada-, però, també, el nou Kaliu Park, un espai d’oci familiar impulsat per La Farga, AP Productions i l’Ajuntament de la ciutat. Així, el recinte comptarà amb la presència d’un arbre màgic que parla i explica contes, un pou dels bons desitjos en un suggeridor Bosc Encantat, un rocòdrom inflable, karts ecològics, un taller de maquillatge o el Món de Joc, entre moltes altres activitats com les exhibicions de patinatge sobre gel, òbviament.

Una festa que no es podrà perdre ningú a la segona ciutat de Catalunya; ni tan sols el Pare Noel i els patges reials que ja han confirmat la seva assistència del 2 a l’11 i del 16 al 24; i a partir del 25 de desembre, respectivament.

Pel que fa els preus, aquest any aniran entre els 5 i els 12 euros per accedir a la pista amb el lloguer de patins i casc inclòs, a més de l’opció de passar pel tobogan. Uns preus que comptaran amb descompte el dia inaugural.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios