www.elllobregat.com
L’ANC porta la conferència de Lluís Llach a Castelldefels
Ampliar

L’ANC porta la conferència de Lluís Llach a Castelldefels

Fotonotícia

jueves 24 de noviembre de 2016, 10:01h

El cantautor i diputat català per Junts pel Sí ha estat el protagonista de l’acte celebrat al Teatre Plaza de la ciutat

La secció territorial de l’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat al Teatre Plaza de Castelldefels la conferència ‘Quin país volem? Parlem-ne amb Lluís Llach’ on el cèlebre cantautor català ha estat el principal protagonista. Això sí, Llach ha pujat a l’escenari com a diputat parlamentari de Junts pel Sí per defensar “el mandat democràtic” i aquest moviment encapçalat pel poble, segons ha dit.

Conduït l’acte per la periodista i escriptora Sílvia Soler, la xerrada s’emmarca en un ‘tour’ de conferències que Llach ha encetat com demostra la plena agenda que té. Si ahir va estar a Castelldefels, avui ho farà a Valls, demà a Alcanar i dimarts a Sabadell.

Pel que fa la ciutat, Castelldefels ha estat una de les darreres en incorporar-se a l’Associació de Municipis per la Independència després del pacte de Govern local tancat a 2015 entre Movem Castelldefels, PSC, Castelldefels Sí Pot i ERC, que posava aquesta qüestió com a element primordial per comptar amb el seu suport. L’acord, que ha comptat amb el suport extern del Partit Demòcrata, va permetre posar punt i final a l’etapa del Partit Popular a l’alcaldia.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios