www.elllobregat.com
El Gran Recapte del Banc dels Aliments supera novament els quatre milions de quilos i podria millorar el rècord de 2014
Ampliar

El Gran Recapte del Banc dels Aliments supera novament els quatre milions de quilos i podria millorar el rècord de 2014

martes 29 de noviembre de 2016, 11:48h
L'entitat dóna suport a 235.000 persones en situació de precarietat alimentària

Aquesta mateixa setmana ha començat el repartiment dels aliments que durant el cap de setmana s’han emmagatzemat amb el Gran Recapte del Banc dels Aliments, que tanca una nova edició d’èxit. Segons les primeres estimacions de l’entitat, el recapte total superarà novament el llindar dels quatre milions de quilos tal i com va ocórrer a l’edició anterior. Ara el dubte està en saber si es superarà o no el rècord de 2014, que va tancar la iniciativa amb més de 4,6 milions de quilos recaptats. “Si no arribem, la xifra serà molt similar”, asseguren fonts oficials del Banc dels Aliments. “En tot cas, això no es tracta de superar el rècord ni fer una cursa de quilos. La valoració és molt positiva i molt bona”.

Durant la jornada de dissabte i diumenge, supermercats de tota Catalunya –entre ells la cadena col·laboradora en la distribució de El Llobregat, Caprabo- han comptat amb les tradicionals caixes per fer entregar d’aliments bàsics i amb àmplies dates de caducitat com són llet, oli, pasta, llegums, entre els més demanats. Aliments que serveixen de coixí per donar suport durant 2 o 3 mesos a unes 235.000 persones de Catalunya amb problemes de precarietat alimentària.

Una iniciativa ja més que consolidada i que obre el Nadal gràcies, com sempre, al volum de voluntaris. Fins a 26.000 voluntaris han estat implicats en aquesta edició. Les dades definitives del recaptes estaran aproximadament pel dia 12 de desembre, quan s’hagi comptabilitzat totes les caixes a les diferents demarcacions de Catalunya i dels delegats comarcals de Barcelona. En aquest sentit, segons hem pogut saber, el Baix Llobregat no ha comptat amb delegat propi a l’espera de concretar la renovació de l’anterior delegat que va marxar.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios