www.elllobregat.com
Ampliar

Caprabo rep el reconeixement de la D.O.P Siurana

miércoles 30 de noviembre de 2016, 12:28h
Caprabo, empresa col·laboradora en la distribució de El Llobregat, és l’únic supermercat en comptar amb els 11 productes catalans que tenen el segell oficial europeu de Denominació d’Origen Protegida (DOP)

La Denominació d’Origen Siurana ha reconegut Caprabo per la seva tasca en la divulgació i promoció de l’oli amb reconeixement europeu de qualitat. Ho ha fet en el marc de la XXV edició de la Nit del Comerç i Turisme de Reus.

El guardó entregat a Caprabo el va recollir Josep Barceló, Director Comercial de Caprabo, és el Premi Entenedor del Any 2016 a la Promoció i Divulgació de l’Oli amb D.O.P Siurana.

Aquesta trobada anual, organitzada per la Agència Reus Promoció, la Unió de Botiguers de Reus, la Cambra de Comerç de Reus i el Consell Regulador DOP Siurana va reunir el sector turístic, comercial i oleícola de la ciutat amb l’objectiu de reconèixer i premiar a persones i entitats que destaquin pel seu recolzament a Reus i a la seva activitat econòmica.

Caprabo és l’únic supermercat en comptar amb els 11 productes catalans que tenen el segell oficial europeu de Denominació d’Origen Protegida (DOP). Es tracta de l’única cadena de supermercats que disposa de tots els aliments amb DOP catalanes, uns productes amb segell de qualitat que, en l’últim any, han registrat un increment de vendes de més del 21%.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios