www.elllobregat.com

Aixequem la cresta

jueves 01 de diciembre de 2016, 12:42h
Amb el fred arriba el nadal, les espectatives d’un any nou, els retrobaments amb la familia, i la Fira Avícola del Prat.

Per nosaltres, els pratencs i pratenques és un moment assenyalat al calendari, com l’aniversari o les festes laborals. S’acosta el desembre i a la ciutat es comença a palpar l’ambient de plomes i aviram, preparant l’espai de la Fira com un dels grans esdeveniments de l’any.

I no és menor la moguda, perquè cada anys ens visiten milers de persones. Nosaltresd, els que ja hi estem acostumats, ho veiem a les cares de la gent. Els nous, son els que al·lucinen amb els nostres exemplars, amb els colors de les potes de les bèsties. I els autòctons, som els que esbossem un mig somriure orgullós en veure l’estampa.

La Fira Avícola, que enguany farà 43 anys (poca broma), es farà els dies 16, 17 i 18 de desembre a Cal Gana, i hi trobareu el bo i millor dels nostres productes, del camp, de l’horta i de la granja. Els criadors de la nostra raça llueixen com mai els seus exemplars, i el més ben pentinat, el més digne i meritós, s’endú el premi. I així cada any. I us direm com cal cuinar-lo, si sou valents. Si ho analitzem bé, resulta curiós que un animal així pugui haver inoculat en tots els pratencs i pratenques un tret d’identitat. Tant, que gairebé ens forma el gentilici: nosaltres som Potablava.III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de El Llobregat

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto