www.elllobregat.com

Aixequem la cresta

jueves 01 de diciembre de 2016, 12:42h
Amb el fred arriba el nadal, les espectatives d’un any nou, els retrobaments amb la familia, i la Fira Avícola del Prat.

Per nosaltres, els pratencs i pratenques és un moment assenyalat al calendari, com l’aniversari o les festes laborals. S’acosta el desembre i a la ciutat es comença a palpar l’ambient de plomes i aviram, preparant l’espai de la Fira com un dels grans esdeveniments de l’any.

I no és menor la moguda, perquè cada anys ens visiten milers de persones. Nosaltresd, els que ja hi estem acostumats, ho veiem a les cares de la gent. Els nous, son els que al·lucinen amb els nostres exemplars, amb els colors de les potes de les bèsties. I els autòctons, som els que esbossem un mig somriure orgullós en veure l’estampa.

La Fira Avícola, que enguany farà 43 anys (poca broma), es farà els dies 16, 17 i 18 de desembre a Cal Gana, i hi trobareu el bo i millor dels nostres productes, del camp, de l’horta i de la granja. Els criadors de la nostra raça llueixen com mai els seus exemplars, i el més ben pentinat, el més digne i meritós, s’endú el premi. I així cada any. I us direm com cal cuinar-lo, si sou valents. Si ho analitzem bé, resulta curiós que un animal així pugui haver inoculat en tots els pratencs i pratenques un tret d’identitat. Tant, que gairebé ens forma el gentilici: nosaltres som Potablava.III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios