www.elllobregat.com

Reunió de treball del Consell de l’Esport Universitari de Catalunya

jueves 01 de diciembre de 2016, 12:58h
El Consell de l’Esport Universitari de Catalunya (CEUC) es va reunir fa pocs dies al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, per constatar el bon ritme d’execució del Pla Estratègic d’Esport Universitari de Catalunya (PEUC) 2013-2020 i presentar les activitats previstes per al present curs.

A la taula presidencial, el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, en qualitat també de vicepresident del CEUC, va estar acompanyat per la secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Mercè Jou; el subdirector general d’Universitats, Josep Ribas, i el subdirector general d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport, Oriol Marcé, que es van dirigir als vicerectors i vicerectores, als responsables, directors i membres dels Serveis d’Esports de les universitats catalanes, així com a representants territorials de l’Esport i altres persones del sector esportiu.

En la sessió, la Secretaria General de l’Esport va presentar l’informe anual de seguiment del Pla Estratègic d’Esport Universitari de Catalunya 2013-2020, deixant constància dels 46 plans d’actuació treballats aquest any, que determina l’execució del 78% del PEUC. D’altra banda, la Universitat Abat Oliba CEU, coordinadora dels Campionats de Catalunya Universitaris (CCU) 2016-17, amb Barcelona com a seu de la competició dels esports d’equip, va presentar la previsió de les activitats esportives especials durant el curs: l’espai d’esport universitari al Saló de l’Ensenyament 2017, la III edició de la UniRun, la sortida internacional de les seleccions catalanes universitàries i altres novetats de promoció de l’esport universitari. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios