www.elllobregat.com

El Parlament reclama a l’Estat resoldre “amb urgència” el col·lapse circulatori a l’entorn de Molins de Rei

jueves 15 de diciembre de 2016, 10:27h

La construcció de dues rotondes de connexió viària a l’AP-2 és la mesura prioritària

El tàndem sociovergent que governa Molins de Rei des de 2011 s’ha traslladat al Parlament de Catalunya per fer front comú davant l’Estat. L’objectiu, resoldre els problemes circulatoris que pateix la vila tant en el seu entorn com a l’interior del municipi. Per aquest motiu, PSC i Junts Pel Sí han presentat una proposta que ha estat aprovada al Parlament amb la qual es demanarà al Ministeri de Foment la construcció “amb urgència” de dues rotondes de connexió viària a l’AP-2 per “garantir una bona mobilitat a una comarca amb un flux intens de circulació”, en paraules de la diputada socialista Eva Martínez.

Segons coincideixen els dos grups parlamentaris, cal millorar la connexió de les diferents vies bàsiques com són l’AP-2, la N-340 o la C-1413 de manera que es resolguin “els col·lapses circulatoris” que afecten, fins i tot, a l’interior de Molins quan hi ha retencions a l’AP-2 direcció Tarragona i Girona. Per aquest motiu, la demanda és prioritària.

A més, PSC i Junts pel Sí han demanat activar les obres d’enllaç de l’A2 amb l’AP-7 a l’alçada de Sant Andreu de la Barca així com la tant perseguida variant de la C-245 a Sant Boi.

Tots els grups parlamentaris han aprovat la proposta excepte la CUP i el Partit Popular, que ha votat a favor de finalitzar i aprovar el projecte, mentre que s’ha abstingut en la necessitat d’incorporar-ho en les partides pressupostàries.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios