www.elllobregat.com
Caprabo preveu un augment del 5% en la despesa de la cistella de Nadal
Ampliar

Caprabo preveu un augment del 5% en la despesa de la cistella de Nadal

jueves 22 de diciembre de 2016, 11:41h
El supermercat col·laborador de El Llobregat espera vendre un 25% més de tortells de Reis

Caprabo preveu que la despesa dels consumidors a la cistella de Nadal sigui un 5% superior respecte l’any anterior. De les previsions sobre la compra de Nadal per aquest any, Caprabo destaca que seran compres molt tradicionals on productes com el gambot, el xai lletó, el pernil, els dolços, els vins i espumosos seguiran sent els productes amb major creixement de vendes respecte als mesos previs. El tortell de Reis creix un 25%.

Les seccions de productes frescos

A la secció de pescateria, el marisc és el producte que registra major creixement respecte l’any anterior i està previst que dobli les seves vendes en aquest període de l’any. De manera més concreta el gambot, el llagostí, el llamàntol, el pop, la sèpia i les cloïsses seran els productes més consumits en aquestes dates. Dos dels productes tradicionals que es preveu que tinguin també una elevada demanda són el rap i el lluç.

Al segment de carn, cobren especial protagonisme el garrí, el xai lletó i el cabrit. Aus com la perdiu, la pularda, el capó i el pollastre de corral, registren major demanda en aquestes dates sota encàrrecs específics de clients. Aquest any també es preveu un increment dels encàrrecs de farcits i rostits, productes ja preparats que faciliten les tasques a la cuina.

A la xarcuteria, el producte estrella és el pernil i veurem augmentada la tendència ja marcada anys anteriors per la demanda de productes gourmet y delicatessen. Caprabo preveu que les especialitats de formatges internacionals i assortits, a més dels ibèrics, els patés i els fumats tradicionals o aquells més innovadors, també acompanyin de manera rellevant la taula de consumidors aquest Nadal 2016.

Més Tortells de Reis

Als clàssics torrons, amb el de Xixona al capdavant, encara que cada any la proposta de varietats és més amplia, i polvorons, hem de sumar-hi unes altres postres típiques, el Tortell de Reis, que aquest any es preveu que incrementarà les seves ventes en un 25 % més d’unitats, respecte a 2015.

En quant a les postres, cal destacar un increment del 20% de les vendes de la pinya, respecte al mateix període de l’any anterior.

Espumosos y vins amb DO

Més enllà de les seccions d’alimentació, Caprabo preveu augments molt importants en espumosos, que creixen un 300% respecte als mesos anteriors. Tanmateix, els vins amb D.O. registren un increment de la demanda del 70%. Cal assenyalar que les begudes d’alta graduació com les ginebres, que es troben en constant creixement, a Nadal incrementen les seves vendes fins a un 200%, una xifra de creixement molt similar als vermuts.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios