www.elllobregat.com
Sant Esteve s’obre als canelons de bolets, foie o espinacs
Ampliar

Sant Esteve s’obre als canelons de bolets, foie o espinacs

viernes 23 de diciembre de 2016, 09:34h

L’associació de carnissers i xarcuters GremiCarn estima que es mantindran les ventes dels canelons tradicionals, però que creixeran els altres tipus

Un dels festius més distintius del Nadal, a Catalunya, és el dia de Sant Esteve i, amb ell, el plat estrella de la gastronomia catalana des de fa dos segles: els canelons. Tot i que és una proposta, doncs, amb molta tradició, cada cop triomfant més els canelons més alternatius als habituals de carn.

Segons dades de l’associació de carnissers i xarcuters GremiCarn, formada per més de 950 establiments de Barcelona i comarques, aquest Nadal produirà al voltant de 2.500.000 unitats de canelons de carn, mantenint així el nivell de venda respecte l’any passat, mentre que s’incrementa la venda de canelons d’altres tipus; entre els més destacats: bolets, foia i espinacs.

D’aquesta manera es pot oferir una proposta marcada per la tradició, però sense defugir dels nous temps i la modernitat que aporta un plat d’aquest tipus, a més, amb productes de primera com poden ser els bolets o el foie.

Si, en canvi, ets dels que prefereix mantenir la recepta de l’àvia, GremiCarn aporta 150 anys d’experiència amb els seus canelons de carn tradicionals. Un èxit garantit.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios