www.elllobregat.com

Fi a les cues

miércoles 04 de enero de 2017, 23:34h
A partir d’aquest any, si es vol, s’ha acabat allò de matinar una bogeria per estar a primera hora a l’estació i fer cua per comprar el forfet. Si, a més, calia llogar el material; ja ni en parlem. Les millores tecnològiques de La Molina i la seva forta aposta, enguany, per l’e-commerce ofereix totes les facilitats per adquirir els productes i serveis prèviament i des de qualsevol dispositiu mòbil o d’escriptori.

Sigui com sigui, els visitants de La Molina tenen ja la possibilitat d’arribar a l’estació per pujar a esquiar directament o fer qualsevol altra activitat. De fet, l’aposta pel món online és tan evident que hi haurà productes i promocions específiques que només s’oferiran en aquest mitjà.

A més de les pàgines web, que han experimentat aquests darrers anys una forta remodelació, FGC ha realitzat també un canvi de l’aspecte i del tacte a les seves aplicacions de tal manera que s’assembla més als webs de continguts. També ha realitzat millores en la integració de dades automàtiques de comunicats de neu, meteorològiques i de la venta online des d’aquestes aplicacions. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de El Llobregat

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto