www.elllobregat.com

Fi a les cues

miércoles 04 de enero de 2017, 23:34h
A partir d’aquest any, si es vol, s’ha acabat allò de matinar una bogeria per estar a primera hora a l’estació i fer cua per comprar el forfet. Si, a més, calia llogar el material; ja ni en parlem. Les millores tecnològiques de La Molina i la seva forta aposta, enguany, per l’e-commerce ofereix totes les facilitats per adquirir els productes i serveis prèviament i des de qualsevol dispositiu mòbil o d’escriptori.

Sigui com sigui, els visitants de La Molina tenen ja la possibilitat d’arribar a l’estació per pujar a esquiar directament o fer qualsevol altra activitat. De fet, l’aposta pel món online és tan evident que hi haurà productes i promocions específiques que només s’oferiran en aquest mitjà.

A més de les pàgines web, que han experimentat aquests darrers anys una forta remodelació, FGC ha realitzat també un canvi de l’aspecte i del tacte a les seves aplicacions de tal manera que s’assembla més als webs de continguts. També ha realitzat millores en la integració de dades automàtiques de comunicats de neu, meteorològiques i de la venta online des d’aquestes aplicacions. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios