www.elllobregat.com
El Llobregat amplia els seus continguts esportius de la mà de La Xarxa
Ampliar

El Llobregat amplia els seus continguts esportius de la mà de La Xarxa

lunes 23 de enero de 2017, 11:55h
La publicació comarcal comptarà, de manera permanent, amb un 'banner' del programa 'En Joc' de La Xarxa

La riquesa i la qualitat esportiva del Baix Llobregat i L’Hospitalet és indubtable tant pel que fa el futbol o el bàsquet com moltes de les disciplines poliesportives. De fet, actualment, el territori compta amb quatre equips a la Segona Divisió B (UE Cornellà, CE L’Hospitalet, AE Prat i CF Gavà), un fet històric. Però cal reconèixer, també, el paper del CB Prat a la segona màxima categoria del Bàsquet, la Leb Or; o la importància d’esports com el rugbi, el beisbol, l’hoquei o l’handbol, entre altres, al territori.

Per enfortir i promoure l’esport local, El Llobregat ha tancat un acord de col·laboració amb La Xarxa amb el qual comptarem sempre amb una finestra al programa esportiu ‘En Joc’, programa de referència per seguir l’esport català des de l’esperit local. D’aquesta manera, a partir del diari digital de El Llobregat (www.elllobregat.com) es podrà accedir als continguts audiovisuals tant de l’emissió a televisions locals com a l’emissió en ràdio del programa dirigit i presentat pel periodista Toni Castro. Cròniques, resums, reportatges, entrevistes en vídeo i àudio, a més de les retransmissions esportives més destacades del cap de setmana en ‘streaming’.

El Llobregat amplia així els continguts afegits que van més enllà de la territorialitat comarcal que defineix la nostra publicació. A l’acord assolit amb els digitals ‘No Solo Cine’ i ‘De Cine 21’ per continguts culturals; ‘Motor Point’ per conèixer les últimes novetats del motor; ‘Belleza Activa’ per temes de moda; o ‘Louloulópez’ de gastronomia, El Llobregat suma ara l’En Joc de La Xarxa per apropar encara més l’esport local als nostres lectors.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios