www.elllobregat.com
Els dos regidors del PDECat s’incorporen al Govern municipal de Castelldefels
Ampliar

Els dos regidors del PDECat s’incorporen al Govern municipal de Castelldefels

martes 24 de enero de 2017, 13:28h
L'equip de Govern passarà a estar format per cinc grups municipals: Movem Castelldefels, PSC, ERC, Castelldefels Sí Pot i PDECat

El Govern local de Castelldefels amplia la seva majoria després de l’acord tancat amb el Partit Demòcrata, que incorporarà els seus dos regidors a l’actual Govern quadripartit. D’aquesta manera, l’acord inicial entre Movem Castelldefels, PSC, ERC i Castelldefels Sí Pot –que va permetre evitar l’alcaldia de Manuel Reyes, del Partit Popular- comptarà també amb el suport del PDECat, segons fonts oficials, “amb la voluntat de consolidar i reforçar un projecte transformador per la ciutat”.

Així, doncs, els regidors Xavier Amate y Lluís Soler, que ja venien donant suport extern a l’equip de Govern, ampliaran oficialment l’estabilitat governamental que passa a sumar 15 dels 25 regidors que completen el Ple municipal. Queden a l'oposició només els vuit regidors del Partit Popular i els dos de Ciutadans.

Els dos regidors representants de l'antiga Convergència assumiran responsabilitats vinculades a la política territorial del govern municipal -Mobilitat, Platges o Planejament- i als serveis d’informació, entre d’altres.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios