www.elllobregat.com
Policia Local de Sant Boi i Mossos d’Esquadra reforcen la seva coordinació amb noves reunions trimestrals
Ampliar

Policia Local de Sant Boi i Mossos d’Esquadra reforcen la seva coordinació amb noves reunions trimestrals

martes 14 de febrero de 2017, 17:48h

Sant Boi va ser, a l’any 2009, el primer municipi en obrir la Junta Local de Seguretat a la participació ciutadana

L’esperit d’alcaldia de portar l’Ajuntament de Sant Boi als barris es trasllada aquest any, també, a l’àmbit policial. El cos de la Policia Local del municipi i Mossos d’Esquadra obren un nou espai de coordinació a través de la seva Policia de Barri i l’Oficina de Relacions amb la Comunitat, respectivament, amb el que enceten un altre canal de comunicació entre els cossos.

En concret, celebraran reunions trimestrals de coordinació operativa als barris de la ciutat, a més, d’una manera rotativa. És a dir, que cada vegada s’organitzaran en un barri diferent. La primera sessió ja ha estat realitzada, en aquest cas, al Casal de Camps Blancs.

L’objectiu és posar en comú informació i aprofitar el contacte directe i l’experiència, a més dels recursos dels dos cossos policials i l’especialització de cada un d’ells. D’aquesta manera, tant la Policia Local com Mossos d’Esquadra donen un pas més en la seva relació conjunta que ja fa deu anys que existeix, des del desplegament de la policia catalana a la ciutat, l’any 2007.

En aquest sentit, cal recordar que Sant Boi va ser la primera ciutat de Catalunya en obrir la seva Junta Local de Seguretat, l’any 2009, a la participació ciutadana.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios