www.elllobregat.com
El Saló de la Immersió 2017 de Cornellà augmenta el nombre d’expositors en un 30%
Ampliar

El Saló de la Immersió 2017 de Cornellà augmenta el nombre d’expositors en un 30%

martes 14 de febrero de 2017, 19:41h

La fira més representativa del sector arriba a la seva majoria d’edat a la pròxima edició, que es celebra del 24 al 26 de febrer

A deu dies de l’inici de la XVIII edició del Saló de la Immersió Mediterranean Diving de Cornellà, la fira continua sumant nous expositors que asseguren el seu èxit. I és que, a dia d’avui, el Saló comptarà amb un 30% d’expositors més que a la passada edició.

La fira es celebrarà del 24 al 26 de febrer en una edició molt especial –el saló compleix la seva majoria d’edat amb 18 anys d’història-, en un moment molt dolç després de convertir-se en un punt de trobada indiscutible pel món de les activitats subaquàtiques.

I les dades ho demostren: 145 estands per donar resposta a les 28.999 llicències federatives i el miler de clubs que hi ha Espanya; alguns d’ells al nostre territori. Es calcula, a nivell mundial, que hi ha 15 milions de practicants de busseig recreatiu.

Fins el moment, marques com Cressi, Mares, SSI, Padi, De Profundis, Aqua Lung o Beuchat han confirmat la seva presència a la fira, que comptarà amb expositors de països tant diversos com Filipines, Mèxic, Alemanya, Itàlia, Portugal, Egipte, França, Regne Unit, Moçambic o els Estats Units. Expositors que serviran de mirall de tot el sector, tant des del punt de vista de la fabricació com distribució, venta de material, oficines de turisme, associacions, escoles de busseig, clubs nàutics, allotjaments, entre un llarg etcètera.

L’esdeveniment es celebrarà, com és habitual, a la Fira de Cornellà i tindrà un preu de l’entrada de sis euros.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios