www.elllobregat.com
La Diputació de Barcelona millorarà els problemes de seguretat i drenatge de la BV-2005 de Torrelles de Llobregat
Ampliar

La Diputació de Barcelona millorarà els problemes de seguretat i drenatge de la BV-2005 de Torrelles de Llobregat

viernes 17 de febrero de 2017, 18:12h

L’ens provincial entrega a l’ajuntament un projecte de millora de revolts, així com de les seves condicions de seguretat, del trànsit i del drenatge de la via

La rodona d’entrada a Sant Vicenç dels Horts, famosa per les seves ovelles de decoració, és també coneguda pels seus embuts en trànsit degut a que connecta diferents municipis amb la sortida a l’A-2 i l’AP-7. Precisament pel seu volum del trànsit són importants les seves carreteres del voltant, que reclamen millores en diferents aspectes. Primer va ser la BV-2002 des de Sant Vicenç a Santa Coloma de Cervelló i Sant Boi; i ara és el torn de la de Torrelles.

La Diputació de Barcelona ha entregat a l’Ajuntament un projecte de millora de la BV-2005 al seu pas pel municipi baixllobregatí, amb l’objectiu de resoldre alguns dels problemes amb els que compta la via. En aquest tram, la combinació del traçat, els accessos particulars i els sistemes de contenció de l’estructura sobre la riera deriven en una via amb reduïda visibilitat, especialment acusada en el cas dels vehicles que circulen en direcció Sant Vicenç.

De la mateixa manera, hi ha problemes relacionats amb el drenatge, que afecten a la seguretat en la circulació, a més que els sistemes de contenció no compleixen amb la normativa vigent.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios