www.elllobregat.com
L’Hospitalet apropa la gastronomia i cultura de la ciutat als congressistes del ‘Mobile’
Ampliar

L’Hospitalet apropa la gastronomia i cultura de la ciutat als congressistes del ‘Mobile’

viernes 24 de febrero de 2017, 09:41h

L’Ajuntament celebra, a partir del 25 de febrer i amb la col·laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat i L’Hospitalet, la segona edició de L’Hospitalet Experience a la Plaça Europa

L’Hospitalet fa molts dies que ha començat el Mobile World Congress 2017. Primer, amb les jornades celebrades sota el títol comú ‘Les revolucions de les comunicacions mòbils’ i, segon, a partir de demà, amb una nova edició de L’Hospitalet Experience.

La ciutat vol evitar la tradicional fuita de congressistes a la ciutat comtal i que millor manera que fer-ho de la mà de la gastronomia i la cultura. Amb la col·laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat i L’Hospitalet, l’Ajuntament torna a ocupar la Plaça Europa amb el denominat ‘Village’, que aplegarà a diferents entitats, restauradors i agents culturals de la ciutat amb l’objectiu de mostrar la riquesa gastronòmica i cultural de la ciutat.

Una oferta que va dirigida als visitants de la Fira, però, també, com ja va passar l’any passat, a la població local, el que, d’alguna manera, integra i apropa el ‘Mobile’ a la ciutat. El nou espai comptarà amb un gran envelat climatitzat de 300 metres quadrats on es podran degustar tapes i plats típics de diferents punts del país elaborats per un total de 24 restauradors i entitats de la ciutat. D’altra banda, la terrassa exterior servirà d’escenari perfecte per gaudir d’espectacles de carrer i creacions artístiques, a més de l’escenari que oferirà actuacions musicals en directe.

Una proposta que va encantar, fins i tot, a John Hoffman, director del MWC, com va reconèixer a la passada presentació del Mobile. Com a novetat d’enguany, el Village oferirà una zona de jocs infantils pels més petits amb l’IKEA Kids, que estarà obert tot el cap de setmana.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios