www.elllobregat.com
La cadena de supermercats ecològics Veritas obre a Sant Boi el seu primer establiment

La cadena de supermercats ecològics Veritas obre a Sant Boi el seu primer establiment

jueves 02 de marzo de 2017, 01:32h
La preocupació per la nostra alimentació no és una moda passatgera; tot el contrari. De la mateixa manera, la ciutadania prefereix, cada cop més, els productes ecològics que, entre altres avantatges, juguen un paper molt important en la prevenció de malalties com les cardiovasculars, les neurodegeneratives o el càncer, tal i com queda de manifest en un recent informe del Parlament Europeu.

Amb l’objectiu d’apropar aquest tipus de productes a la ciutadania baixllobregatina, la cadena de supermercats ecològics Veritas desembarca a Sant Boi amb el seu primer establiment a la ciutat. Amb una ubicació perfecte a la Plaça Catalunya i amb un local de 375 metres quadrats de superfície, Veritas ha escollit Sant Boi en el seu pla d’expansió que el portarà a obrir 12 nous establiments al llarg de l’any 2017. “Aquesta nova apertura respon a la demanda dels consumidors de la zona del Baix Llobregat i ens permet seguir complint amb l’objectiu d’apropar la millor alimentació al major nombre de persones possibles”, ha dit el Director General de Veritas, Silvio Elias.

Aquest establiment serà, de fet, el segon de la companyia al territori, després del que ja va obrir al centre comercial Ànec Blau de Castelldefels. En total, amb 15 anys d’història a l’esquena, Veritas suma ja 46 botigues obertes repartides per 15 municipis diferents; totes sota un eix comú: revolucionar la manera de concebre el mercat ecològic i amb una proposta d’agricultura ecològica responsable i socialment justa, que afavoreix, a més, la bona relació amb els seus proveïdors: “Treballem, juntament amb l’agricultor, les varietats i quantitats a plantar. D’aquesta manera, assegurem el consum i la viabilitat del negoci, assumint compromisos a llarg termini que garanteixen al productor la rendibilitat de la seva inversió”.

Veritas elabora el pa i la brioixeria que ven a les seves botigues, sense dreceres químics i amb massa mare. A més, des del seu obrador, distribueix pa a col·legis, per aproximadament 50.000 nens. Amb més de 4500 referències, Veritas és pionera en la introducció de productes amb certificat ecològic i ja dóna servei a mes de 70.000 famílies.

Sans, nutritius i sostenibles
Els aliments ecològics va estretament lligats a la salut. A més de la prevenció de malalties, com comentàvem, els aliments ecològics tenen més contingut de vitamines C, E i A i fenols; i redueixen les possibilitats de patir al·lèrgies o obesitat.

De la mateixa manera, els productes no ecològics sumen majors nivells de metalls tòxics com el cadmi, un metall pesat qualificat com a cancerigen per l’Agència Internacional per a la Investigació del Càncer. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios