www.elllobregat.com

L’alcalde Joan Sau obre la trobada de les universitats catalanes amb Càtedres Unesco

L’alcaldae Joan Sau obre la trobada de les universitats catalanes amb Càtedres Unesco
L’alcaldae Joan Sau obre la trobada de les universitats catalanes amb Càtedres Unesco
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
En el decurs de la II Trobada de Càtedres UNESCO a Catalunya s’han presentat aquest matí les accions més rellevants de les universitats catalanes dins del marc d’aquest programa.
La jornada ha inclòs diverses taules rodones per tractar la cooperació entre institucions.

L’alcalde de Castelldefels, Joan Sau, ha valorat que “el programa d’aquesta trobada posa de manifest que la universitat no és només un espai de transmissió de coneixements, sinó que també és un espai de reflexió, un lloc on es fan aportacions perquè la societat avanci. És important que la universitat treballi colze a colze amb la societat i que sempre tingui com a horitzó el progrés humà”.

Aquesta jornada ha tingut lloc el 21 de juny a la sala d’actes de l’edifici C3 al Parc Mediterrani de la Tecnologia de Castelldefels. A l’acte d’inauguració han intervingut, a més de l’alcalde de Castelldefels, Joan Sau, el comissionat de Sostenibilitat de la UPC, Agustí Pérez, la directora de programas de la Comisión Española UNESCO, Consuelo Vázquez, i el director del CIMNE (Càtedra de Mètodes Numérics en Enginyeria), Eugenio Oñate. ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios