www.elllobregat.com
Sant Boi inicia la transformació del carrer Lluís Pascual Roca en un gran passeig urbà

Sant Boi inicia la transformació del carrer Lluís Pascual Roca en un gran passeig urbà

miércoles 29 de marzo de 2017, 17:23h

El carrer passarà ser un gran eix civil i comercial després de les obres, que duraran vuit mesos

Es tracta d’una de les actuacions urbanístiques més importants de Sant Boi en aquests anys, tal i com demana el Pla de Comerç 2020. L’Ajuntament de la ciutat ha iniciat les obres d’adequació del carrer Lluís Pascual Roca que permetran convertir la via en un nou gran passeig urbà i comercial.

Les obres recullen l’ampliació de les voreres, que faran quatre metres d’amplada en un costat i 2,5 metres a l’altre. De la mateixa manera, es millorarà l’enllumenat públic, l’arbrat, el mobiliari urbà i l’accessibilitat, mitjançant la supressió de barreres arquitectòniques.

En definitiva, transformar la via totalment per un major ús ciutadà en detriment del vehicle privat. Els treballs tindran una durada aproximada de vuit mesos i es duran a terme en tres fases: la primera afectarà al tram situat entre Jaume I i Bonavista i durarà 3 mesos; les següents fases es localitzaran en els trams Bonavista-Oviedo i Oviedo-Víctor Balaguer.

En aquest sentit, els carrers s’aniran tallant a la circulació de vehicles per trams. Com a itinerari alternatiu, doncs, l’Ajuntament recomana anar per la ronda de Sant Ramon. Pel que fa el transport públic, les línies de bus L70, L72, L75, L78, L79, L96 i N13, circularan pel carrer de Pau Claris. De fet, tres parades hauran de canviar d’ubicació en aquests mesos.

Aquestes no seran les úniques obres al terme urbà de Sant Boi. En només un mes començaran les obres de reurbanització de les voreres de la plaça de la Generalitat; obres que donen continuïtat a la anterior remodelació del Mercat de la Muntanyeta.

D’altra banda, ja als afores, Foment reactivarà a l’abril, teòricament, les obres de la C-245 que a mesura que avancin també generaran canvis en la mobilitat i en els accessos de la ciutat
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (3)    No(0)

+
0 comentarios