www.elllobregat.com

La mobilització i l’organització serveixen: fem fora l’assessor ultra de C’s

jueves 06 de abril de 2017, 17:11h
Pablo Enrique Heerdt Aznar era, fins fa ben poc, assessor del grup municipal de Ciudadanos a Cornellà (cobrava 35.000 euros anuals pagats per tots els cornellanencs i cornellanenques) i coordinador de l’agrupació local del partit.

El 6 de març, la Crida LGBTI i l’organització juvenil Arran Cornellà-Sant Boi van iniciar una campanya per exigir que deixés el càrrec després de fer-se públics els seus perfils anònims a les xarxes socials a través dels quals difonia un discurs d’odi de caràcter masclista, islamòfob i LGBTI-fòbic.

Sens dubte, vam donar suport a aquesta reivindicació; aquest tipus de discursos són inconcebibles en una societat democràtica avançada, i encara més per part de qui ostenta responsabilitats polítiques.

Finalment, Heerdt va ser cessat del seu càrrec com a assessor i va dimitir com a coordinador de C’s, fet que celebrem i que demostra que, davant les agressions, la mobilització i l’organització són útils i necessàries. Malgrat això, ens segueix preocupant que el portaveu de C’s celebri la feina de Heerdt durant els darrers mesos i expressi que li correspon personalment a l’ex assessor decidir sobre la continuïtat de la seva militància en el partit. Alhora, tal i com vam alertar al darrer Ple municipal, aquesta persona encara és el representant del partit dretà en dos consells sectorials de participació: Infància i Adolescència i Solidaritat i Cooperació.

Després d’aquesta petita victòria front els qui traslladen aquest odi i violència cap a col·lectius discriminats, hem de tenir ben present que la lluita per una societat lliure de masclisme, d’islamofòbia i d’LGBTI-fòbia segueix essent ben necessària. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de El Llobregat

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto