www.elllobregat.com
L'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha presentat la nova imatge de ciutat al Nou Mercat del Centre
L'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha presentat la nova imatge de ciutat al Nou Mercat del Centre (Foto: Imanol Crespo)

Gavà posa l’accent en la sostenibilitat

L’Ajuntament renova la imatge de la ciutat amb un nou logo i lema que aposta per la sostenibilitat com a concepte transversal per totes les polítiques
Nou logo de ciutat impulsat per l'Ajuntament de Gavà
Ampliar
Nou logo de ciutat impulsat per l'Ajuntament de Gavà

El concepte de sostenibilitat, vinculat tradicionalment només a les qüestions medi ambientals, ha de fer un pas endavant per aplicar-se de manera transversal a totes les polítiques. Amb aquest objectiu i compromís, l’Ajuntament de Gavà ha presentat avui una nova imatge de ciutat a partir d’un nou ‘logo’, acompanyat, també, d’un nou lema: ‘Gavà, naturalment’.

Dissenyat per Sebas Ayxalà, el logo manté la ‘G’ accentuada que tan bé ha funcionat a Gavà, però, aquesta vegada, fraccionada amb els diferents actius de la ciutat: l’aigua del mar mediterrani i el litoral gavanenc; la terra del Parc Agrari i del món agrícola tant característic de la vila; les flors, com a símbol del dinamisme social i de la vida gavanenca; i, per últim, unes fulles que fan pensar en el ric entorn natural de Gavà, amb el Parc del Garraf a tocar. “Hem volgut renovar la imatge de ciutat amb una nova ‘G’ que posa l’accent en els valors de la natura, l’equilibri, la sostenibilitat, el medi ambient”, ha dit l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, que ha defensat el concepte de sostenibilitat, com dèiem, “de manera transversal, a nivell social, econòmic, democràtic i territorial”.

Sánchez ha destacat el caràcter de modernitat que aporta la ciutat, amb les seves oportunitats, i el sentiment d’orgull i pertinença dels gavanencs, que es recull en el nou lema ‘Gavà, naturalment’.

Aquest lema i la nova ‘G’, que adoptarà diferents formats, acompanyaran als gavanencs en els pròxims esdeveniments de la ciutat. Entre els més destacats, la Fira de l’Espàrrec i els Premis Ciutat de Gavà.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de Desarrollo Editmaker

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Agencia Publicitaria Llobregat, S.L. :: Raurich, 62 :: 08830 Sant Boi de Llobregat
Contacto