www.elllobregat.com
El PDECat d’Esplugues obliga a dimitir al seu cap de llista, Albert Comellas
Ampliar

El PDECat d’Esplugues obliga a dimitir al seu cap de llista, Albert Comellas

martes 18 de abril de 2017, 17:16h

La falta de confiança entre la direcció del partit local i el grup municipal va fer que es plantegés la continuïtat d’Albert Comellas com a regidor i portaveu a Esplugues

El Partit Demòcrata Europeu Català (PDECat) d’Esplugues ha decidit cessar al seu cap de files, el regidor i portaveu del grup municipal, Albert Comellas, en una assemblea extraordinària celebrada, segons han comunicat, aquest passat dijous.

Segons reconeixen des de la secció local del partit, “la relació entre la cúpula local del partit i el cap de files a l’Ajuntament no estava passant pel seu millor moment”. Es tracta, de fet, segons diuen, de falta de confiança entre l’equip del recent escollit president del partit, Pere Clota, i Comellas, líder del grup municipal des de l’any 2013.

En aquest context, els esdeveniments s’han precipitat amb la votació de l’assemblea, que s’ha decantat per la nova executiva local del Clota. D’aquesta manera, Comellas haurà d’entregar l’acta de regidor i, per tant, presentar la seva dimissió, fet que faria efectiu quan rebés la formalitat tècnica.

Els relleus no són, així, el punt fort de l’agrupació local de l’antiga Convergència. Ja a l’anterior mandat, a l’any 2013, va ocórrer quelcom semblant amb l’anterior líder de l’encara CiU, Roger Fons, quan es va veure obligat a deixar de ser el portaveu del grup municipal després que el partit escollís a Comellas com a cap de llista per les eleccions de 2015. Fons va deixar el grup municipal, però, també, la seva militància. De fet, va continuar com a no adscrit a l’Ajuntament.

Per la seva part, Comellas –que arribava, segons deia, amb la voluntat de millorar els resultats electorals- va patir a les eleccions locals una pèrdua de 735 vots (-4.97%), passant de ser de tercera a cinquena força municipal. Tot i treure, en tot cas, dos regidors al Ple, el grup municipal va donar suport al PSC i van entrar en coalició al govern local. Caldrà veure, doncs, més enllà dels canvis del partit, si la nova presidència de Clota por afectar, també, a la coalició sociovergent.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios