www.elllobregat.com
L’Hospitalet i Esplugues reurbanitzen la seva frontera
Ampliar
(Foto: Ajuntament d'Esplugues)

L’Hospitalet i Esplugues reurbanitzen la seva frontera

martes 18 de abril de 2017, 17:56h
Les alcaldesses de les ciutats, Núria Marín i Pilar Díaz, respectivament, visiten les obres de millora de l’avinguda Severo Ochoa i del Torrent

Just a l’equador de les obres, l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, han visitat l’estat de les reformes i millores d’accessibilitat que s’estan realitzant a l’avinguda Severo Ochoa, que es converteix en Avinguda del Torrent, respectivament. No és una obra menor, perquè es tracta del punt de confluència d’ambdues ciutats. De fet, la intervenció afecta a un total de 6.200 metres quadrats de vials.

El projecte, executat en el marc de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, compta amb un pressupost de 880.000 euros i ha de millorar urbanísticament tota la zona existent entre les dues ciutats, ordenant i fent més accessible el traçat de les dues avingudes. “Esperem que aquest carrer sigui un punt de trobada entre les dues ciutats”, ha dit l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz.

“Es tracta d’una obra llargament reclamada pels veïns i veïnes dels barris de Pubilla Cases i Can Vidalet, en una zona que és de continuïtat, i no pas de frontera. Amb aquests treballs generem un espai de trobada i d’intercanvi tal i com ja s’ha fet en altres ocasiones amb equipaments i amb espais públics comuns”, deia per la seva part l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín.

Les obres es van iniciar al febrer i tenen una duració prevista de quatre mesos. Per tant, al juny haurien d’estar enllestides. Segons la visita d’avui, avancen a bon ritme.

En aquest sentit, aquesta no serà la única millora pel que fa la connexió d’Esplugues amb algunes de les ciutats veïnes. També durant aquesta primavera, l’AMB té previst inaugurar el nou carril bici que uneix la ciutat baixllobregatina amb l’Avinguda Diagonal de Barcelona
L’Hospitalet i Esplugues reurbanitzen la seva frontera
Ampliar
(Foto: Ajuntament d'Esplugues)
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios