www.elllobregat.com
Gavà presenta la 64 edició de l’Espàrrec al Mercat de la Terra de Barcelona

Gavà presenta la 64 edició de l’Espàrrec al Mercat de la Terra de Barcelona

miércoles 19 de abril de 2017, 12:46h
La Fira de l’Espàrrec, amb més de sis dècades de trajectòria, donarà a conèixer la vitalitat comercial, agrícola i sociocultural de Gavà, durant els dies 28, 29 o 30 d’abril
El Espàrrec de Gavà s’arrela al Mercat de la Terra de Barcelona, organitzat per Slow Food, i que cada dissabte ocupa el Parc de les Tres Xemeneies, situat al barri del Poble Sec. El protagonista d’aquest espai el dissabte 22 d’abril serà una de les icones del Parc Agrari del Baix Llobregat, l’Espàrrec de Gavà. Es realitzarà diferents accions dintre d’aquest espai, per on passen centenars de persones cercant un producte bo, net i local.

En el Mercat de la Terra, els visitants podran comprar els Espàrrecs de Gavà i participar en un taller de cuina per part de Manel Armengol, xef del restaurant gavanenc Major 36, i un dels coneixedors més importants de les possibilitats gastronòmiques d’aquest producte.

A més, l’Espàrrec es podrà degustar amb una creació que cuinarà el restaurant Slow Food, Rasoterra, amb una referència del moviment i considerat un dels millors vegetarians del país.

En aquest sentit, la Fira de L’Espàrrec, amb més de sis dècades de trajectòria, donarà a conèixer la vitalitat comercial, agrícola i sociocultural de Gavà, durant els dies 28, 29 i 30 d’abril, en l’espai gastronòmic de la Fira.

El Baix Llobregat és la única zona de Catalunya on es fa aquesta hortalissa, a causa de les particulars característiques del sòl que necessita, arenosa i poc compacte. Així com del clima, calorós durant els mesos de collita.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios